Revelion 2018

Daca esti deja clientul nostru sau nu, poate ca stii ca dispunem de doua saloane in RESTAURANT cu o capacitate de 25-30 locuri fiecare si un CLUB, la demisol, cu o capacitate de 40-45 de locuri.

De revelion iti oferim posibilitatea de a ocupa un SALON, adica un spatiu de 30 de locuri pentru un minim de 15 persoane, astfel incat sa puteti sa va simtiti bine intr-un spatiu rezonabil.

CLUBUL ti-l putem oferi pentru un minim de 25 de persoane asa incat vei avea tot spatiul la dispozitie pentru tine si prietenii tai.

Oferta de revelion este urmatoarea:

Gustare rece

salata de boeuf

salata de peste afumat

dobos

tarta cu legume

oua umplute cu crema de pate si mascarpone

ciuperci umplute pane

salam picant

masline

castraveti

Friptura

peste alb pane

pulpa de porc cu sos de ardei

carnaciori la gratar

cartofi cu rozmarin

muraturi

Desert

tiramisu cu fructe de padure

Si meniul de mai sus impreuna cu un OPEN bar face 250 lei/persoana. Si OPEN barul este unul serios, nu doar cu sucuri si bere cum se ofera in multe locuri. Ce zici?

Si inca ceva! Pentru fiecare persoana in plus peste minimul de 15 persoane/salon sau 25 persoane/club, ai o reducere de 1%, pentru toata lumea, evident! Si asta pentru un maxim de 30 persoane/salon sau 40 persoane/club. Adica maximul reducerii pe care o poti obtine este de 15%. Cred ca este destul de clar. Daca nu esti sigur, contacteaza-ne!

Daca ai fi interesat si daca ai ceva sugestii poti sa suni la 0722/509794 sau poti sa ne scrii pe contact@restauranthome.ro

Te asteptam,

Home